Sylvie Verbist

Ik ben geboren te Turnhout in 1970 en heb 25 jaar in Wellen (Limburg )gewoond, sinds 2014 woon ik in Geel. Tien jaar geleden ben ik in mijn vrije tijd me creatief gaan bezighouden met verschillende materialen. Ik heb enkele cursussen gevolgd en zo is mijn passie ontstaan.

Mijn goede vriendin Noëlla Troonbeeckx schilderde ook en van haar heb ik verschillende technieken geleerd . Helaas is ze gestorven, maar ik heb haar beloofd om zeker te blijven schilderen. Ik ben dan op zoek gegaan naar iemand die me nog meer techniek kon leren en zo ben ik terecht gekomen bij Liliane Put in Heusden-Zolder.

Daarna ben ik wekelijks les gaan volgen bij Arlette Loyens in Vroenhoven en natuurlijk schilder ik thuis ook in mijn atelier. Door deel te nemen aan de jaarlijkse wak en tentoonstellingen te doen , begon er interesse te komen naar mijn werken. In januari 2019 is “Sylvie’s Art” ontstaan.

Mijn werk vertelt met gemengde technieken en acrylverf verschillende beelden. De combinatie van kleur en reliëf en gelaagdheid is enorm boeiend om mee te experimenteren, vandaar mijn voorkeur naar abstract.

Voor diegene die mijn werken al kennen weten dat ik graag experimenteer. Nog steeds probeer ik te schilderen onder een vorm van een sensueel ballet tussen harmonie van kleuren en materialen. Telkens wil ik er mijn gevoel in brengen, zodat elk werk een Sylvie ‘s touch uitstraalt. Het abstracte is nog steeds mijn ding, maar ik ben toch al enkele keren uit mijn comfortzone getreden door figuurlijk te schilderen.

Ik schilder zowel met aardetinten als met felle kleuren, omdat elke woning een ander interieur heeft. Het formaat ,de kleur en stijl kan je ook zelf kiezen, Al mijn werken, sfeerfoto’s, data van tentoonstellingen kan je terug vinden op mijn website sylvieverbist.be, Je kan me ook volgen op Sylvie’s Art op facebook en instragram

Website: www.sylvieverbist.be
Facebook: www.facebook.com/Sylvies-Art-114205963344870/

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print
Kunstschilder

Frank Van Herck

Encyclopedia (2012, olieverf op doek) is een tweeluik dat is ontstaan in de context van

Kunstschilder

Jeroen Van Gysel

Ik maak schilderijen met als basis oude foto’s die ik vind op het internet, die

Grafisch ontwerper

Wim Meeus

Mijn verhaal begint na mijn opleiding als bakker en het doorlopen van de (toen nog

Florist

Els Geerdens

Eigenwijze én Veelzijdige Lisianthus Ik droomde als kind reeds van een leven als kunstenaar en