Nancy Luijks

Op jonge leeftijd wist ik kleur een plaats te geven in mijn dagelijkse bestaan. Door emoties in kleur te vangen en vice versa, kon ik aan de slag als kleurconsulente. Dit bleek de perfecte voedingsbodem om mijn ware roeping bloot te leggen.

Ik volgde les aan een erkende academie, aanvankelijk maakt ik portretten maar evolueerde stilaan in de richting van mijn eigen stijl, mijn identiteit die ver van de reproductie van prenten lag. Het was rond 2010 dat ik terug aan de slag ging met verf en doek.

Sinds april 2019 leef ik mij op professioneel volledig uit in vernieuwde en hedendaagse creaties in warme, aardekleurige tinten. Extra gevoel breng ik aan in reliëf. Mijn mixed media-beleving gaat van vloeiende kringen naar woeste samenstellingen, van geborgenheid over zoeken naar liefde of het ervaren van onmacht. Ieder gevoel wordt gerespecteerd, men ziet de mens.

‘Painting is not what you see, it’s what you don’t see’.

Orde is een belangrijk onderdeel in mijn leven. Hoe hard en onherbergzaam de weg kan worden, zachte tinten, dicht bij de natuur, geven natuurlijke impulsen zodat men ook harde ervaringen zacht leert te beleven. Het is als de leerschool van het leven, een constante dynamiek die op doek wordt overgebracht en waar u als aanschouwer mee van  leert te durven evolueren.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print
Kunstschilder

Natasja Delanghe

Kunst zit in het bloed. Dat was bij mij niet anders. Met het automatisme van

Kunstschilder

Jeroen Van Gysel

Ik maak schilderijen met als basis oude foto’s die ik vind op het internet, die

Kunstschilder

Kalmès Joelle

Joëlle Kalmès, opgeleid in Specialisatie Toegepaste Grafiek en Vrije Grafiek, heeft waarschijnlijk in de genen

Upcycling-kunstenaar

Sabina De Graeve

Ik ben een upcycling-kunstenares en maak spiegel-en glasmozaïeken. Waarom upcycling? In deze tijden van overconsumptie